Bomenkap Blaricum

Als u op zoek bent naar een gespecialiseerd, ervaren en klantgericht bedrijf voor werkzaamheden op het gebied van bomenkap Blaricum , bent u bij van Rijnsoever aan het juiste adres. Wij zijn een hoveniersbedrijf voor bomenkap voor zowel de particuliere als de zakelijke klant en gemeentes. Al ruim 40 jaar zijn wij een flexibele en klantgerichte onderneming. Wij staan dan ook 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor onze klanten.

Werkzaamheden bomenkap Blaricum

bomenkap Blaricum Bij bomenkap Blaricum gaat het om het verwijderen van de gehele boom. De bomenkap wordt klimmend of met behulp van een hoogwerker uitgevoerd. Het is vaak niet verstandig om de boom in zijn geheel om te laten vallen, daarom werken wij vaak in gedeeltes. Het takkenhout versnipperen wij ter plekke en we zorgen dat alles netjes afgevoerd wordt. Naast het verwijderen van de bomen, behoren wegfrezen en verzorgen ook tot onze werkzaamheden. Wegfrezen heeft te maken met het verwijderen van de afgezaagde boomstronk. Na het kappen van de bomen blijven deze achter en kunnen behoorlijk in de weg zitten. Door middel van frezen kunnen wij de bodem dan weer netjes en glad achterlaten.

Bomenkap Blaricum bij van Rijnsoever

Van Rijnsoever is een VCA gecertificeerd bedrijf wat staat voor kwaliteit, veiligheid en klantgerichtheid. Wij beschikken over zeer goed opgeleid personeel en werken met zo modern mogelijke technieken en materialen. Bomenkap en boomverzorging vereist namelijk scholing en ervaring. Als u kiest voor bomenkap Blaricum bij van Rijnsoever, bent u verzekerd van vakmanschap en veiligheid. Wij laten de bomenkap alleen uitvoeren door specifiek hiervoor opgeleide mensen. Voor meer informatie over onze werkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten kijken dan wat we voor u kunnen betekenen.

Contact

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)