Tuinonderhoud Nijkerk

Als u op zoek bent naar een groenvoorzienings- en hoveniersbedrijf voor werkzaamheden op het gebied van tuinonderhoud Nijkerk , bent u bij van Rijnsoever aan het juiste adres. Al sinds 1967 zijn wij een flexibel en klantgericht bedrijf. Wij proberen altijd zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van de klanten, en zijn dan ook 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Van Rijnsoever is als bedrijf VCA gecertificeerd en ook al ons personeel beschikt over de juiste certificaten. Dit betekent dat wij kwaliteit, veiligheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan. Dankzij moderne middelen, technieken en materialen kunnen wij de mogelijkheden voor u zo breed mogelijk houden.

Waarom tuinonderhoud Nijkerk ?

tuinonderhoud Nijkerk Wij bij van Rijnsoever kunnen u niet alleen van dienst zijn op het gebied van tuinaanleg. U kunt ons namelijk ook inschakelen voor tuinonderhoud, eenmalig of regelmatig onderhoud. Het is belangrijk dat u uw tuin regelmatig laat controleren en laat onderhouden. Zo voorkomt u problemen en bespaart u geld.

Onze werkzaamheden

Van Rijnsoever is in te schakelen voor tuinonderhoud en tuinbeheer voor zowel particulieren als bedrijven. Wij beoordelen uw tuin, erf, landgoed of bedrijfsterrein en stellen een plan van aanpak op waarin het door u gewenste resultaat centraal staat. U kunt bij ons kiezen voor periodiek onderhoud, een voorjaarsbeurt of het winterklaar maken van uw tuin. Ook is eenmalig onderhoud of op verzoek mogelijk.

U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten onderhoudscontracten of uitvoering op basis van een uurtarief. Bij wekelijkse en maandelijkse onderhoudscontracten stellen wij samen met u een schema op waarin u precies kunt zien in welke weken wij het onderhoud uit zullen voeren. Zo kunt u met ons mee plannen en weet u waar u aan toe bent.

Wilt u ook nog meer genieten van uw tuin en wilt u zelf geen tijd hoeven besteden aan uw tuinonderhoud Nijkerk ? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Contact

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)