Bedrijfstuinen

Een mooie, goed onderhouden tuin is het visitekaartje van uw bedrijf. Het zorgt voor een goede uitstraling, een prettige werkomgeving van uw medewerkers en wekt vertrouwen bij uw klanten. Genoeg redenen dus om uw bedrijfstuin aan te laten leggen of te laten onderhouden door een professioneel bedrijf. Voor het aanleggen en onderhouden van bedrijfstuinen bent u bij Van Rijnsoever aan het juiste adres!

Heeft u totaal geen idee hoe uw bedrijfstuin eruit moet komen te zien of houd u alle opties open. Van Rijnsoever BV denk graag met u mee. Wij geven u graag advies over tuinaanleg wat bij uw bedrijf past. Door de vakkennis en jaren lange ervaring van onze hoveniers houden wij op het gebied van bedrijfstuinen ontwerpen rekening met het aanzicht van het bedrijfspand, de ligging van de tuin, zon en schaduw van uw tuin en de daarvoor juist te combineren planten en bomen. Na dit onderzocht te hebben wordt er een schets gemaakt waarin al uw wensen zijn verwerkt.

Na aanleg van de bedrijfstuin kan Van Rijnsoever BV het onderhoud verzorgen. Hiervoor zijn verschillende vormen denkbaar, al naar gelang uw wensen:

  • Wekelijks onderhoud bedrijfstuin
  • Maandelijks onderhoud bedrijfstuin
  • Halfjaarlijks onderhoud bedrijfstuin (voorjaar en najaar)

wilt u uw klanten bij aankomst gelijk de goede sfeer laten proeven van uw bedrijf met een prachtig aangelegde bedrijfstuin door Van Rijnsoever B.V.? Neem dan contact met ons op. Ook voor vrijblijvend advies, meer informatie of antwoord op al uw vragen over bedrijfstuinen kunt u bij ons terecht.

Projecten