Houtwerk

Bent u op zoek naar een bedrijf voor het aanleggen van dergelijk houtwerk? Dan bent u bij Van Rijnsoever B.V. aan het juiste adres. Wij leveren en plaatsen vakkundige houtwerk. Wij zijn een flexibel en klantgericht familiebedrijf. We proberen dan ook altijd de wensen van de klant na te streven en zo veel mogelijk bereikbaar te zijn voor klanten. Van Rijnsoever is een VCA gecertificeerd bedrijf. Wij hebben veiligheid, kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan binnen ons bedrijf. Ons personeel is zeer goed opgeleid en daarom in staat om aan bijna al uw wensen te voldoen. Dankzij moderne middelen, technieken en materialen kunnen wij de mogelijkheden voor u als klant zo breed mogelijk houden.

Hout in uw tuin kan een prachtige en natuurlijke uitstraling geven. Het is een veel gebruikt product in tuinen doordat het zich op veel manieren laat toepassen:

  • Tuinhuisjes
  • Veranda’s
  • Vlonders
  • Pergola’s
  • Schuttingen
  • Beschoeiingen

Als all-round hoveniersbedrijf behoort het leveren en plaatsen van kwalitatief goed tuinhout tot onze dagelijkse werkzaamheden. Buiten de standaard maten schuttingen en tuinhuizen, kunnen wij ook alles op maat maken, zodat het naadloos aansluit op uw wensen. Voor het monteren en bevestigen van tuinhout maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Uiteraard beschikken we ook hier over alle nodige gereedschappen en ervaring om u goed en snel van dienst te kunnen zijn.

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden op het gebied van leveren en plaatsen van tuinhout? Neem dan contact met ons op. Ook voor vragen en verdere vrijblijvende informatie kunt u bij ons terecht. Onze werknemers zullen dan kijken wat ze voor u kunnen betekenen.

Projecten