Boomverzorging

Van Rijnsoever is een hoveniersbedrijf gespecialiseerd in boomverzorging voor zowel de particuliere als de zakelijke klant en gemeentes. Wij zijn al ruim 40 jaar een flexibel en klantgericht familiebedrijf en staan vooral voor veiligheid en kwaliteit. Als u veel bomen heeft staan in uw tuin, is het belangrijk dat deze goed worden verzorgd. Het is namelijk van belang dat de bomen in goede conditie blijven, om zo ieder jaar opnieuw goed te bloeien. Als de dode takken niet worden verwijderd en de bomen niet af en toe worden gesnoeid, verslechterd de conditie van de boom en zal deze het jaar erna er niet zo mooi meer bijstaan.

Bij boomverzorging kunt u denken aan het snoeien van bomen en struiken en het verwijderen van dode takken. Uiteraard is dit niet het enige wat wij doen op het gebied van boomverzorging. Het planten en verplaatsen van bomen valt namelijk ook onder boomverzorging. Als u zeker wilt weten dat uw bomen goed worden onderhouden, kunt u bij Van Rijnsoever kiezen voor tijdig onderhoud. Wij komen dan om de zoveel tijd bij u langs om de staat van uw bomen te controleren en zo nodig te onderhouden.

Van Rijnsoever is als bedrijf VCA gecertificeerd. Dit houdt in dat wij kwaliteit, veiligheid en klantgerichtheid zeer hoog in het vaandel hebben staan. Al ons personeel is zeer goed opgeleid en van zeer hoge kwaliteit. Door moderne communicatiemiddelen is ons personeel altijd bereikbaar en kan daardoor, bij calamiteiten, zeer snel ter plaatse zijn. Bent u geïnteresseerd in boomonderhoud door Van Rijnsoever B.V.? Neem dan contact met ons op en onze medewerker kijken wat ze voor u kunnen betekenen.

Projecten