Sierbestrating

Als u op zoek bent naar een vakkundig en ervaren bedrijf voor het aanleggen van uw sierbestrating dan bent u bij van Rijnsoever aan het juiste adres. Al jarenlang zijn wij een bekend, flexibel en vooral klantgericht groenvoorzienings- en hoveniersbedrijf. Het is altijd ons doel geweest zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van de klant, wij staan dan ook 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Ons personeel is zeer breed inzetbaar waardoor wij aan bijna al uw wensen kunnen voldoen.

Sierbestrating is een goede manier om wat meer sfeer te creëren in uw tuin. U kunt bijvoorbeeld uw hele tuin bestraten, maar u kunt ook kiezen voor een aantal tegels of paden. Met sierbestrating kunt u uw tuin naar uw wens afmaken, alles is mogelijk. Er zijn namelijk vele soorten, maten en kleuren tegels beschikbaar van verschillende materialen. Of het nu gaat om grote tegels, betonsteen of natuursteen, wij hebben de kennis en vakkundigheid om uw sierbestrating aan te leggen. Sierbestrating is een van onze specialiteiten. Wij houden ons bezig met tuinaanleg en tuinonderhoud, hieronder valt ook de aanleg van sierbestrating. Wij kunnen u adviseren over de materiaalkeuze en over de toepassing van sierbestrating. Dankzij het gebruik van moderne technieken en materialen, leveren wij alleen de beste kwaliteit. Onze werknemers zijn goed opgeleid en beschikken over de nodige certificaten. Zo bent u altijd verzekerd van veiligheid, kwaliteit en vakmanschap.

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden op het gebied van sierbestrating? Neem dan contact met ons op. Ook voor vragen en verdere informatie kunt u bij ons terecht. Onze specialisten kijken dan wat zij voor u kunnen betekenen.

Projecten