Tuinonderhoud

Als u op zoek bent naar een groenvoorzienings- en hoveniersbedrijf voor werkzaamheden op het gebied van tuinonderhoud, bent u bij van Rijnsoever B.V. aan het juiste adres. Al sinds 1967 zijn wij een flexibel en klantgericht bedrijf. Wij proberen altijd zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van de klanten, en zijn dan ook 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij bij van Rijnsoever zijn u niet alleen van dienst zijn op het gebied van tuinaanleg. U kunt ons namelijk ook inschakelen voor tuinonderhoud, eenmalig of regelmatig. Het is belangrijk dat u uw tuin regelmatig laat controleren en laat onderhouden. Zo voorkomt u problemen en kunt u veel geld besparen.

Van Rijnsoever is in te schakelen voor tuinonderhoud en tuinbeheer voor zowel particulieren als bedrijven. Wij beoordelen uw tuin, erf, landgoed of bedrijfsterrein en stellen een plan van aanpak op waarin het door u gewenste resultaat centraal staat. U kunt bij ons kiezen voor periodiek onderhoud, een voorjaarsbeurt of het winterklaar maken van uw tuin. Ook is eenmalig onderhoud of op verzoek mogelijk. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten onderhoudscontracten of uitvoering op basis van een uurtarief. Bij wekelijkse en maandelijkse onderhoudscontracten stellen wij samen met u een schema op waarin u precies kunt zien in welke weken wij het onderhoud uit zullen voeren. Zo kunt u met ons mee plannen en weet u waar u aan toe bent.

Van Rijnsoever beschikt over een team ervaren en vakkundige specialisten. Dankzij de vele jaren ervaring is ons personeel in staat u advies op maat te geven. Ook kunnen wij samen met u uw wensen bespreken en zo een ontwerp maken voor uw tuin, om deze vervolgens volledig naar wens aan te leggen. Wilt u ook nog meer genieten van uw tuin en wilt u zelf geen tijd hoeven besteden aan uw tuinonderhoud? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Projecten