Grondwerk

Bent u op zoek naar een bedrijf voor het verzorgen van uw grondwerk? Dan bent u bij Van Rijnsoever B.V. aan het juiste adres. De kracht van Rijnsoever B.V. ligt in ontwerp, aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen, tuinen, landschap- en natuurbouw en verzorging van grondwerk. Het werkterrein is zeer divers. Van Rijnsoever BV verzorgt grondwerk ten behoeven van werkzaamheden in het openbaar groen en tuinaanleg. Wij beschikken over het juiste materieel om uw opdracht snel en volgens afspraak uit te voeren.

Het verzorgen grondwerk is enorm belangrijk omdat de grond gebruikt wordt als basis voor de aanleg van sierbestrating en de aanleg van de gehele tuin. Steeds vaker komt het voor dat er sprake is van flinke regenbuien waardoor de grond in een korte tijd flink nat kan worden. Als het water niet op een goede manier wordt afgevoerd kunnen verzakkingen van de aangelegde tuin opdoen. Wij beschikken over het juiste materieel om het grondwerk voor u in orde te maken en zo te houden. Hierna heeft u zelf geen lasten meer. We zorgen ervoor dat de ongeschikte grond wordt vervangen voor grond die geschikt is voor de tuin (beplanting, gazon en bomen) of zand voor de sierbestrating.

Van Rijnsoever is als bedrijf VCA gecertificeerd. Dit houdt in dat wij kwaliteit, veiligheid en klantgerichtheid zeer hoog in het vaandel hebben staan. Al ons personeel is zeer goed opgeleid en van zeer hoge kwaliteit. Door moderne communicatiemiddelen is ons personeel altijd bereikbaar en kan daardoor, bij calamiteiten, zeer snel ter plaatse zijn. Bent u geïnteresseerd in het verzorgen van uw grondwerk door Van Rijnsoever B.V.? Neem dan contact met ons op en onze medewerker kijken wat ze voor u kunnen betekenen.

Projecten