Vijveraanleg

Bent u op zoek naar een bedrijf voor het aanleggen van uw vijver? Dan bent u bij Van Rijnsoever B.V. aan het juiste adres. Wij verzorgen vakkundige vijveraanleg. Wij zijn een flexibel en klantgericht familiebedrijf. We proberen dan ook altijd de wensen van de klant na te streven en zo veel mogelijk bereikbaar te zijn voor klanten. Van Rijnsoever is een VCA gecertificeerd bedrijf. Wij hebben veiligheid, kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan binnen ons bedrijf. Ons personeel is zeer goed opgeleid en daarom in staat om aan bijna al uw wensen te voldoen. Dankzij moderne middelen, technieken en materialen kunnen wij de mogelijkheden voor u als klant zo breed mogelijk houden. Wij zijn er van overtuigd dat wij uw vijver kunnen aanleggen op de manier hoe u dat wilt.

Een vijver kan echt iets extra’s toevoegen aan uw tuin en kan zich ontwikkelen tot een kleine oase van hoorbaar en zichtbaar levende natuur. Voor de vijveraanleg kunt u de vijver wat betreft vorm en inhoud zo laten maken als u wenst. Daarnaast kunt u de vijver verfraaien met bijvoorbeeld verlichting, een fontein of waterornamenten. Voordat u na gaat denken over de aanleg van een vijver, moet u zich er wel in verdiepen om de vijver zich te laten ontwikkelen tot een stukje natuur. Ook denken veel mensen namelijk dat een vijver in combinatie met kleine kinderen geen optie is, maar wanneer u kiest voor een veilige afrastering is dit geen probleem. Ook hierbij kunnen wij bij van Rijnsoever.

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden op het gebied van vijveraanleg? Dan kunt u contact met ons opnemen om te informeren naar de mogelijkheden. Ook voor andere vragen en verdere vrijblijvende informatie kunt u bij ons terecht.

Projecten