Groenvoorzieningen

Bent u op zoek naar een bedrijf voor het aanleggen of onderhouden van uw groenvoorzieningen? Dan bent u bij Van Rijnsoever B.V. aan het juiste adres. De kracht van Rijnsoever B.V. ligt in ontwerp, aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen, tuinen, landschap- en natuurbouw. Het werkterrein is zeer divers. Zo verzorgen wij o.a. het onderhoud van openbaar groen , privé tuinen, het aanplanten van een rotonde en de aanleg van grote landschappelijke projecten. Door de jarenlange ervaring en het brede werkterrein heeft van Rijnsoever B.V. diverse specialisaties ontwikkeld. Met materieel afgestemd op de situatie kan elke opdracht succesvol afgerond worden.

Wanneer wij ons bezig houden met opdrachten van gemeenten, om bedrijven, scholen en instellingen aan onderhoud van groenvoorzieningen en sportterreinen te voorzien, proberen wij dit zo zorgvuldig mogelijk te doen. Voor gemeenten gaat het hoofdzakelijk om onderhoud aan het (openbaar) groen in de woonwijken en parken. Het onderhoud is veelal gericht op het onkruidvrij houden van bestratingen, het snoeien van struiken, het schoffelen tussen beplantingen om onkruid te verwijderen en het maaien van gazons.

Van Rijnsoever is als bedrijf VCA gecertificeerd. Dit houdt in dat wij kwaliteit, veiligheid en klantgerichtheid zeer hoog in het vaandel hebben staan. Al ons personeel is zeer goed opgeleid en van zeer hoge kwaliteit. Door moderne communicatiemiddelen is ons personeel altijd bereikbaar en kan daardoor, bij calamiteiten, zeer snel ter plaatse zijn. Bent u geïnteresseerd in de aanleg of het onderhoud van groenvoorzieningen door Van Rijnsoever B.V.? Neem dan contact met ons op.

Projecten