Hoveniersbedrijf Amersfoort

 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer
 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer

Uw ervaren hovenier in Amersfoort

Een professioneel hoveniersbedrijf in Amersfoort gezocht? Van Rijnsoever BV is sinds 1967 actief en beschikt over ruim 50 jaar ervaring. Wij zijn ook in het bezit van een VCA certificaat, wat staat voor een professionele, veilige werkwijze waarbij klantgerichtheid centraal staat. Uw wensen vinden wij erg belangrijk. Doordat wij graag voor u klaar staan, zijn wij ook flexibel. Ons breed gespecialiseerde hoveniersbedrijf gaat graag aan de slag met uw tuinontwerp of tuinaanleg, maar ook voor tuinonderhoud of een tuinrenovatie zijn wij inzetbaar. Wilt u uw tuin laten bestraten, daktuinen laten leggen of uw bomen laten kappen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem direct contact op met onze hovenier en zet ons in uw tuin in Amersfoort in.

Exclusieve tuinontwerpen

Wilt u een tuinontwerp laten maken om zo uw droomtuin in Amersfoort samen te stellen? Wij realiseren per jaar ruim 100 tuinontwerpen. Onze experts werpen een blik op uw huis en tuin om zo tot een passend ontwerp te komen. Hierbij worden uw wensen natuurlijk niet vergeten. Zijn uw wensen en de mogelijkheden in kaart gebracht, dan creëren wij uw tuinontwerp. Geeft u hier een akkoord op, dan starten wij met de aanleg van uw nieuwe tuin.
Tijdens een kennismakingsgesprek met u, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden van onze tuinontwerpen.

Tuinontwerp

hovernier

Tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie

In Amersfoort kunnen wij ook uw tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie op ons nemen.
Uw tuinaanleg is altijd maatwerk. In een gesprek met u, nemen we samen uw wensen door. De huidige staat van uw huis en tuin wordt hierbij bekeken, waarop er ideeën voor het tuinontwerp worden opgedaan. Eenmaal alles in kaart, starten wij met het ontwerpen van uw tuin en uw tuinaanleg. Bent u deels tevreden met uw tuin, maar zijn enkele gedeelten verouderd? Dan is een tuinrenovatie zeker de moeite waard. Zo geeft u uw tuin weer een frisse uitstraling. Na de tuinrenovatie of tuinaanleg, kunt u ons ook inschakelen voor uw tuinonderhoud. U heeft hierbij de keuze uit eenmalig onderhoud of periodiek onderhoud. Wij zullen dit altijd samen met u vaststellen. Onze experts gaan zorgvuldig, vakkundig en vol enthousiasme voor u aan de slag. Alleen zo kunnen wij aan uw wensen voldoen en u een droomtuin garanderen.

Daktuinen

Daktuinen worden steeds meer gezien. Ook op verschillende daken in Amersfoort hebben wij ze al mogen aanschouwen. Mensen krijgen steeds meer behoefte aan groene daken. Het heeft een grote waarde, omdat u zo een levend stukje natuur op uw dak heeft. Wat dacht u van een tuin die in een groendak overloopt? Of een echte dakmoestuin? De mogelijkheden van daktuinen zijn eindeloos. De aanleg van daktuinen verrichten wij altijd vakkundig. Ook kunt u ons inschakelen voor eenmalig- of periodiek onderhoud van uw daktuin.

Boomverzorging

Uw bomen laten kappen? Dan staan wij in Amersfoort ook klaar voor uw boomverzorging. Naast bomen kappen, kunnen wij ook uw bomen en struiken snoeien. Hierbij worden de dode takken verwijderd. Wanneer u nieuwe bomen wilt laten planten, of uw bomen wilt laten verplaatsen, dan kunnen wij ook dit op ons nemen. Voor uw boomverzorging kunt u ons ook inzetten voor onderhoudswerkzaamheden. Zo kunt u kiezen voor periodiek onderhoud, waarbij onze experts om de zoveel tijd bij u in Amersfoort langskomen voor het onderhouden van uw bomen.

sierbestrating

Sierbestrating

Sierbestrating in Amersfoort gewenst? Dan kunt u door ons een gedeelte laten bestraten of de hele tuin. Wij bieden diverse mogelijkheden om uw tuin te bestraten. Denk aan verschillende maten, kleuren en soorten tegels. Kiest u voor prachtig natuursteen? Of heeft beton meer uw voorkeur? Wij leggen uw sierstraatwerk vakkundig aan. Wilt u voorafgaand advies over uw sierbestrating? Dan staan onze professionals u graag te woord. Wij maken altijd gebruik van de modernste technieken en toepassingen. Kwaliteit, dat is wat wij u leveren wanneer wij uw tuin bestraten.

Onze allround service

Met een machinepark in eigen beheer, kan onze hovenier uw klus in Amersfoort snel voltooien. Wij hebben al het materieel voorhanden en hoeven niets in te huren. U kunt ons allround hoveniersbedrijf inzetten voor uw:

Weet u al waarvoor u onze hovenier in Amersfoort in wilt zetten? Of wilt u meer informatie over de kosten van onze diensten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak.

Zet ons hoveniersbedrijf direct in Amersfoort in

Wilt u onze hovenier in Amersfoort inzetten voor uw tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud? Wilt u uw tuin laten bestraten of wilt u ons inzetten voor uw boomverzorging of het leggen van uw daktuinen? Maak dan direct een afspraak. Bel
033-4632946. Of mail naar info@vanrijnsoeverbv.nl. Onze hovenier is u in Amersfoort graag van dienst.

033 - 4632946
Afspraak maken

Contact Opnemen

Maak een afspraak of stel uw vraag?