Hoveniersbedrijf Baarn

 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer
 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer

Uw breed inzetbare hoveniersbedrijf in Baarn

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf in Baarn met een brede inzetbaarheid? Neem contact op met Van Rijnsoever BV. Wij hebben ruim 50 jaar ervaring en zijn in het bezit van een VCA certificaat. Dit staat voor veiligheid, klantgerichtheid en kwaliteit. Wij gaan in Baarn onder andere aan de slag met tuinontwerpen, een tuinrenovatie en tuinaanleg. Ook voor boomverzorging of sierbestrating bent u bij Van Rijnsoever aan het juiste adres. Onze hovenier gaat voor u in Baarn graag aan het werk.

De mooiste tuinontwerpen

Wilt u een mooi tuinontwerp voor uw tuin in Baarn laten maken? Wij bekijken de staat van uw huis en tuin, waarna we beginnen met het maken van tuinontwerpen. Uw wensen staan hierbij centraal. Wanneer u een akkoord gegeven heeft op het tuinontwerp, dan start ons hoveniersbedrijf met de vakkundige aanleg van uw tuin.

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud

Kiest u voor onze tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinrenovatie in Baarn? Dan zorgen wij voor topkwaliteit. We bekijken uw huis en tuin en leveren vervolgens maatwerk. Wilt u een tuinrenovatie? Dan zorgen wij dat uw tuin er weer als nieuw uit komt te zien. Ook het (periodiek) tuinonderhoud kan onze hovenier voor u verzorgen, zodat u altijd van uw tuin zult kunnen genieten.

boomverzorging

Boomverzorging

Van plan om bomen te kappen? Dan kan ons hoveniersbedrijf ook uw boomverzorging op zich nemen. Niet alleen bomen kappen kunnen wij voor u doen. Wij kunnen ook uw struiken en bomen snoeien. Wilt u bomen laten verplaatsen of nieuwe bomen planten? Dan staat onze hovenier voor u klaar. Ook voor het periodieke onderhoud van uw bomen.

Daktuinen

Daktuinen geven uw tuin een prachtige uitstraling, waarbij de natuur tot leven komt. Wilt u een daktuin die in een groendak overloopt? Of een mooie dakmoestuin? Met een machinepark in eigen beheer, hebben wij al het materiaal in huis om uw opdracht in Baarn te volbrengen.

Tuin laten bestraten

Van Rijnsoever biedt ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van tuinbestrating, waaronder keuze uit allerlei soorten, maten en kleuren tegels. Of u nu natuursteen of beton wilt, wij maken het voor u mogelijk. Uw wensen bespreken wij eerst uitvoerig, waarna ons hoveniersbedrijf uw tuin vakkundig zal bestraten.

Zet direct onze hovenier in Baarn in

Wilt u ons hoveniersbedrijf op uw klus in Baarn zetten? Bel dan nu voor uw tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud. Ook voor uw sierbestrating, boomverzorging of daktuinen neemt u contact op via 033-4632946. Of stuur een mail naar info@vanrijnsoeverbv.nl. Ons hoveniersbedrijf komt u in Baarn geheel ontzorgen.

van-rijnsoever
033 - 4632946
Afspraak maken

Contact Opnemen

Maak een afspraak of stel uw vraag?