Hoveniersbedrijf Bilthoven

 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer
 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer

Kies in Bilthoven voor onze hovenier

Hoveniersbedrijf in Bilthoven nodig? Zet een hovenier van Van Rijnsoever BV in. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring en zijn VCA gecertificeerd. Dit staat voor kwaliteit, veiligheid en een centrale positie van u als klant. Wij zijn flexibel in te zetten. Wilt u een tuinontwerp laten maken en een volledig nieuwe tuinaanleg? Wilt u bomen laten kappen, een tuinrenovatie of sierbestrating laten leggen? Onze hovenier is u graag van dienst in Bilthoven.

Tuinontwerp

Uw unieke tuinontwerp in Bilthoven laten maken? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van diverse tuinontwerpen en kunnen uw ontwerp snel samenstellen. We bekijken uw huis en tuin, en vervolgens bespreken we uw wensen. Na uw akkoord starten we met de aanleg van uw ideale tuin. Waarmee mogen we bij u aan de slag?

Tuinontwerp

hoveniersbedrijf

Tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud

Wanneer u in Bilthoven aan de slag wilt met tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud, legt u de klus gerust bij ons neer. Wij leveren maatwerk naar uw wensen, waarbij ook de staat van uw huis en tuin bekeken worden. Wilt u een tuinrenovatie? Dan kunnen wij die ook uitvoeren. Zet ons vervolgens in voor uw tuinonderhoud, wat wij eenmalig of op periodieke basis kunnen verrichten.

sierbestrating

Uw tuin bestraten

Wilt u sierbestrating in Bilthoven aanleggen? Onze hovenier kan uw tuin deels bestraten of de hele tuin onder handen nemen. Uw tuin kunnen wij bestraten met diverse maten, soorten en kleuren tegels. Wij denken graag met u mee over de sierbestrating en leggen deze vervolgens vakkundig aan.

Boomverzorging

Bomen kappen? Ook uw boomverzorging nemen wij graag op ons. Wij kunnen uw bomen kappen, maar gaan ook aan de slag met bijvoorbeeld struiken en bomen snoeien. Hierbij verwijderen wij de dode takken. Wilt u bomen laten verplaatsen of nieuwe bomen laten planten? Onze hovenier voert het voor u uit. De boomverzorging kunt u ook aan ons overlaten. Wij gaan graag aan de slag met het (periodieke) onderhoud.

Daktuinen

Daktuinen zijn ware sfeermakers. Met een dakmoestuin of een groendak haalt u een levend stukje natuur op uw dak. Van Rijnsoever maakt een prachtige tuin voor op uw dak. Wist u dat wij een machinepark in eigen beheer hebben? Dit zorgt ervoor dat we al het materiaal hebben om uw opdracht vakkundig uit te voeren. We kunnen dan ook meteen aan de slag met het leggen van uw daktuinen in Bilthoven.

Neem contact op voor uw hovenier in Bilthoven

Ook ons hoveniersbedrijf in Bilthoven inschakelen voor uw tuinaanleg, sierbestrating of boomverzorging of wilt u daktuinen aan laten leggen? Bel nu naar 033-4632946. Of mail naar info@vanrijnsoeverbv.nl. Onze hovenier komt dan snel bij u langs in Bilthoven.

hovenier-van-rijnsoever
033 - 4632946
Afspraak maken

Contact Opnemen

Maak een afspraak of stel uw vraag?