Hoveniersbedrijf Blaricum

 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer
 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer

Professioneel hoveniersbedrijf in Blaricum

Nu een ervaren hoveniersbedrijf in Blaricum inzetten? Van Rijnsoever BV is waar u zijn moet. Met ruim 50 jaar ervaring, een VCA certificaat en de nodige flexibiliteit, zijn wij de aangewezen specialist voor uw opdracht. Ons hoveniersbedrijf hecht een grote waarde aan veiligheid, klantgerichtheid en kwaliteit. U kunt ons flexibel  inschakelen. Dit kan zijn voor onder andere een tuinaanleg, tuinrenovatie of sierbestrating. Ook kunt u onze hovenier voor boomverzorging, tuinontwerpen of daktuinen inzetten. Maak vandaag nog kennis met ons hoveniersbedrijf.

Een tuinontwerp?

Van Rijnsoever gaat jaarlijks aan de slag met het maken van ruim 100 tuinontwerpen. Ook met uw tuinontwerp gaan wij graag aan de slag. Elk ontwerp maken we volledig op maat, en is dus uniek. Onze hovenier bekijkt eerst uw tuin en woning in Blaricum. Ook nemen we uw wensen door. Vervolgens creëren we een uniek tuinontwerp. Wanneer dit ontwerp helemaal naar uw wensen is, zal ons hoveniersbedrijf starten met uw tuinaanleg.

Tuinontwerp

Tuinontwerp-van-rijnsoever

Tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud

Ook uw tuinrenovatie, tuinonderhoud en tuinaanleg in Blaricum kunnen wij verzorgen. Dit is altijd maatwerk, met uw wensen uiteraard voorop. Wanneer u een tuinrenovatie voor ogen heeft, geven wij uw tuin weer een frisse uitstraling. Uw tuinonderhoud kunt u bovendien eenmalig of op periodieke basis aan onze hovenier uitbesteden. Dat wordt pas echt genieten van uw tuin!

van-rijnsoever-hovenier

Sierbestrating

Uw tuin bestraten doen wij altijd zeer vakkundig. Bij Van Rijnsoever heeft u de keuze uit verschillende soorten stenen in diverse kleuren en maten. Wanneer we uw wensen eenmaal in kaart hebben, dan zal onze hovenier uw tuin bestraten. Zo geniet u straks van een prachtige stoep in Blaricum.

Daktuinen

Daktuinen zijn een ware trend tegenwoordig. Ook in Blaricum kunnen we een mooie daktuin voor u verzorgen. U kunt bijvoorbeeld een dakmoestuin laten leggen of uw tuin naar een groendak laten overlopen. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wij hebben al veel daktuinen aan mogen leggen. We zijn in het bezit van een eigen machinepark, wat betekent dat we altijd het juiste materiaal voorhanden hebben.

Bomen kappen

U wilt uw bomen in Blaricum laten kappen? Onze hovenier kan niet alleen uw bomen vakkundig kappen, maar ook uw bomen en heggen snoeien of nieuwe bomen planten. Ook kunt u kiezen voor een boomverplaatsing. Wilt u de bomen periodiek laten onderhouden? Dan zorgt ons hoveniersbedrijf ervoor dat uw bomen het hele jaar door gezond zijn.

Zet direct onze hovenier in Blaricum in

Velen hebben onze hovenier al in Blaricum ingezet. Wilt u ook tuinrenovatie, tuinaanleg of sierbestrating? Of heeft u behoefte aan tuinonderhoud, daktuinen of boomverzorging? Bel dan nu 033-4632946. Of stuur een mail naar info@vanrijnsoeverbv.nl. Hoveniersbedrijf Van Rijnsoever realiseert uw wensen in Blaricum met veel enthousiasme.

van-rijnsoever
033 - 4632946
Afspraak maken

Contact Opnemen

Maak een afspraak of stel uw vraag?