Hoveniersbedrijf Bunnik

 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer
 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer

Snel inzetbaar hoveniersbedrijf in Bunnik

Direct een hovenier in Bunnik gezocht? Bel dan nu Van Rijnsoever BV. Wij zijn namelijk ruim 50 jaar ervaren in werkzaamheden in en rondom de tuin. Ook beschikken we over een VCA certificaat. Klantgerichtheid, veiligheid en kwaliteit is waar wij voor staan. Ons hoveniersbedrijf is goed bereikbaar en zeer flexibel. Met onze brede inzetbaarheid kunt u ons inschakelen voor een tuinontwerp, tuinaanleg en tuinrenovatie. Ook de boomverzorging, sierbestrating en daktuinen kunnen wij verzorgen. Bel met onze hovenier!

Een tuinontwerp gewenst?

Wij vervaardigen met ons hoveniersbedrijf jaarlijks zo’n 100 tuinontwerpen. Wilt u ook een uniek tuinontwerp? Dan wordt eerst de staat van uw huis en tuin in Bunnik bekeken. Vervolgens begint onze hovenier met het tuinontwerp. Wanneer u met het ontwerp akkoord gaat, starten wij snel met de tuinaanleg.

Tuinontwerp

hovenier-van-rijnsoever

Tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud

Wilt u een tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud uit laten voeren? Ook hiermee kan onze hovenier u in Bunnik maatwerk leveren. Uw wensen staan altijd centraal. Wilt u een tuinrenovatie, dan voeren we deze vakkundig uit. Ook kunt u ons hierna inzetten voor tuinonderhoud, wat eenmalig of periodiek mogelijk is.

van-rijnsoever-hovenier

Sierbestrating

U wilt uw tuin in Bunnik bestraten? Wij gaan dan altijd vakkundig te werk. Onze hovenier geeft u de keuze uit veel kleuren, soorten en maten stenen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Na het in kaart brengen van uw wensen, gaat de hovenier aan de slag met uw sierbestrating.

Daktuinen

Met daktuinen geeft u uw dak in Bunnik net even wat extra’s. Heeft u al eens gedacht aan een dakmoestuin? Of een tuin die overloopt in een groendak? Er zijn zoveel mogelijkheden te benoemen. Het goede nieuws is dat we een eigen machinepark hebben, waardoor we al het materiaal voorhanden hebben om uitgebreide daktuinen aan te leggen.

Boomverzorging

U wilt bomen laten kappen door een expert? Soms is er sprake van schimmel. Onze hovenier kan uw bomen kappen, en hierbij ook de stam volledig verwijderen. Ook kunnen wij uw boomverzorging op ons nemen, waarbij we uw bomen en struiken snoeien. Wilt u nieuwe bomen laten planten of de bomen in uw tuin verplaatsen? Ook dan helpt ons hoveniersbedrijf u graag.

Maak in Bunnik een afspraak met onze hovenier

U wilt direct onze hovenier in Bunnik in te zetten? Neem dan contact op voor het tuinonderhoud, uw tuinaanleg of tuinrenovatie. Ook voor sierbestrating, boomverzorging of daktuinen belt u naar 033-4632946. Of mail naar info@vanrijnsoeverbv.nl. Ons hoveniersbedrijf is u graag van dienst in Bunnik.

vanrijnsoever
033 - 4632946
Afspraak maken

Contact Opnemen

Maak een afspraak of stel uw vraag?