Hoveniersbedrijf Bunschoten

 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer
 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer

Hoveniersbedrijf in Bunschoten voor elke klus

Een ervaren hovenier in Bunschoten gezocht? Bel direct Van Rijnsoever BV! U kunt ons flexibel inzetten. Waarom u dit het beste kunt doen? Omdat wij over ruim 50 jaar aan ervaring beschikken en in het bezit zijn van een VCA certificaat. Wij garanderen hiermee kwaliteit, veiligheid en klantgerichtheid. Wij zijn breed gespecialiseerd en inzetbaar voor tuinontwerpen, een tuinaanleg of tuinrenovatie. Ook een sierbestrating, daktuinen of boomverzorging vallen onder de opties. Neem nu contact op met ons hoveniersbedrijf.

De mooiste tuinontwerpen

Met ruim 100 tuinontwerpen per jaar, kunnen wij ook u van een uniek tuinontwerp voorzien. We bekijken vooraf eerst uw tuin en huis in Bunschoten, waarna we aan de slag gaan met het tuinontwerp. Hierin nemen wij altijd uw wensen mee. Bent u akkoord, dan gaat de hovenier aan de slag met uw tuinaanleg.

Tuinontwerp

tuinontwerp-van-rijnsoever

Tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud

Wij kunnen in Bunschoten uw tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie verrichten. Hierbij leveren wij maatwerk, altijd met oog voor uw wensen. Bij een tuinrenovatie zorgen wij voor een fris ogende tuin. Ook voor uw tuinonderhoud, om uw tuin er altijd prachtig uit te laten zien, is onze hovenier u graag van dienst. Dit kan eenmalig of periodiek plaatsvinden.

van-rijnsoever-hovenier

Tuin laten bestraten

Sierbestrating laten leggen is een klus die door onze hovenier zo geklaard is. Hierbij kunt u bij ons hoveniersbedrijf kiezen uit diverse soorten, kleuren en maten tegels. De mogelijkheden zijn eindeloos. Na het bespreken van uw wensen, zal onze hovenier uw tuin bestraten volgens de juiste criteria.

Daktuinen

Daktuinen zorgen voor een waar stukje levende natuur op uw dak. U kunt uw daktuin naar een groendak laten overlopen of kiezen voor een mooie dakmoestuin. Ook hierbij bieden wij talloze mogelijkheden. Met een machinepark in eigen beheer, beschikken wij over al het materiaal om van daktuinen ware aandachtstrekkers te maken.

Boomverzorging

U kunt uw boomverzorging in Bunschoten ook aan ons hoveniersbedrijf uitbesteden. Wij kunnen bomen kappen of uw bomen en struiken snoeien. Wij verwijderen hierbij de dode takken. Wilt u ons ook inzetten voor het periodieke onderhoud van uw bomen? Dan behoort dit ook tot de opties. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Zet meteen ons hoveniersbedrijf in Bunschoten in

Wilt u onze hovenier in Bunschoten inzetten? Omdat u tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud wilt laten verrichten? Heeft u behoefte aan boomverzorging, daktuinen of sierbestrating in uw tuin? Bel 033-4632946. Of mail naar info@vanrijnsoeverbv.nl. Ons hoveniersbedrijf levert waar vakwerk bij u in Bunschoten.

hovernier-van-rijnsoever
033 - 4632946
Afspraak maken

Contact Opnemen

Maak een afspraak of stel uw vraag?