Hoveniersbedrijf Cothen

 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer
 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer

Uw hovenier in Cothen 24/7 bereikbaar

In Cothen een hoveniersbedrijf inschakelen? Bel dan nu Van Rijnsoever BV. Wij bieden 50 jaar ervaring, een VCA certificaat en de nodige flexibiliteit voor uw tuinwerkzaamheden. Ons hoveniersbedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit, veiligheid en klantgerichtheid. U kunt ons telefonisch bereiken voor uw klus. Met onze brede specialisaties, kunt u ons inzetten voor een tuinontwerp, tuinrenovatie of tuinonderhoud. Ook voor daktuinen, boomverzorging en sierbestrating bent u bij ons aan het juiste adres. Bel direct ons hoveniersbedrijf!

Exclusief tuinontwerp

Exclusief tuinontwerpen, dat kunnen wij ook u garanderen. Wij verzorgen jaarlijks ruim 100 tuinontwerpen. Voorafgaand bekijkt onze hovenier uw tuin en huis in Cothen. We bespreken uw wensen en gaan over tot het tuinontwerp. Wanneer u dit ontwerp goedgekeurd heeft, zullen wij uw nieuwe tuin aanleggen.

Tuinontwerp

hovenier

Tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud

Ons hoveniersbedrijf is er ook voor tuinaanleg, maar we gaan ook graag aan de slag met tuinrenovatie en tuinonderhoud in Cothen. Dit is altijd maatwerk, waarbij wij uw wensen centraal stellen. Kiest u voor tuinrenovatie, dan zorgen wij dat uw tuin er weer netjes bijstaat. Ook uw tuinonderhoud kunnen wij daarna op ons nemen. Dat kunnen wij eenmalig of op periodieke basis uitvoeren.

sierbestrating

Sierbestrating

Wilt u ook uw tuin laten bestraten in Cothen? Wij garanderen altijd vakwerk. U kunt bij ons hoveniersbedrijf uit veel soorten stenen in diverse maten en kleuren kiezen. Vraag gerust eens aan onze hovenier welke mogelijkheden er zijn. Na het in kaart brengen van uw wensen, zullen wij uw sierbestrating professioneel verzorgen.

Daktuinen

Bent u helemaal weg van de laatste trend van daktuinen? Een dakmoestuin op uw dak in Cothen staat zeer fraai. Of wat dacht u van een overloop van uw tuin naar een daktuin? Er zijn zoveel mogelijkheden. Wij hebben al diverse daktuinen verzorgd. Altijd met succes, want we hebben ons eigen machinepark in beheer, wat betekent dat we altijd toegang hebben tot de juiste materialen om uw daktuin helemaal naar wens te maken.

Bomen kappen

Ook voor uw boomverzorging in Cothen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen bomen kappen, deze snoeien of verplaatsen. Ook kunnen wij nieuwe bomen planten. Naast de boomverzorging in uw tuin zet u onze hovenier ook in voor het periodieke onderhoud, zodat uw bomen er mooi bij blijven staan.

Nodig onze hovenier in Cothen uit

Wij zijn al bij veel mensen in Cothen aan de slag gegaan om ze van een prachtige tuin te voorzien. Nodig onze hovenier direct uit voor uw sierbestrating, tuinrenovatie of tuinonderhoud. Wilt u onze hulp inschakelen voor daktuinen, boomverzorging of tuinaanleg? Neem ook dan contact op via 033-4632946. Of mail naar info@vanrijnsoeverbv.nl. Hoveniersbedrijf Van Rijnsoever komt dan spoedig bij u langs in Cothen.

hoveniersbedrijf
033 - 4632946
Afspraak maken

Contact Opnemen

Maak een afspraak of stel uw vraag?