Hoveniersbedrijf Doorn

 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer
 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer

Hoveniersbedrijf voor iedere klus in Doorn

U zoekt in Doorn naar een hovenier? Van Rijnsoever BV staat bekend als een ervaren hoveniersbedrijf en is al sinds 1967 actief. Ook hebben wij het VCA certificaat, waarmee wij kwaliteit, veiligheid en klantgerichtheid kunnen waarborgen. Onze hovenier is flexibel inzetbaar. Ons hoveniersbedrijf is breed gespecialiseerd en voert onder andere tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinontwerpen uit. Ook kunt u bij ons terecht voor daktuinen, sierbestrating en boomverzorging. Meer weten? Neem contact op met ons hoveniersbedrijf.

Een prachtig tuinontwerp

Wij maken ruim 100 tuinontwerpen per jaar. Ook uw tuinontwerp kunnen wij helemaal uniek ontwerpen. Hierbij kijken wij eerst naar uw huis en tuin in Doorn. Daarna gaan we van start met het tuinontwerp. Wanneer u akkoord bent, zal onze hovenier voor u aan de slag gaan met de tuinaanleg.

Tuinontwerp

tuinonderhoud

Tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud

Ook voor tuinrenovatie, tuinaanleg en tuinonderhoud in Doorn staan wij voor u klaar. Dit is altijd maatwerk, waarbij uw wensen voorop staan. Wanneer u een tuinrenovatie kiest, zorgen wij ervoor dat uw tuin als nieuw oogt. Hierna heeft u nog de keuze uit eenmalig of periodiek tuinonderhoud, waarmee wij u ervoor zorgen dat uw tuin er ook mooi uit blijft zien.

sierbestrating

Tuin laten bestraten

Ook uw sierbestrating kunnen wij verzorgen. Onze hovenier laat u kiezen uit veel soorten, maten en kleuren stenen. Dit kan natuursteen zijn, maar ook andere steensoorten of bijvoorbeeld beton. Nadat wij uw wensen hebben besproken, gaan wij uw tuin vakkundig en snel bestraten.

Daktuinen

Daktuinen zorgen voor veel sfeer op uw dak in Doorn. U kunt een groendak laten leggen, waar uw tuin naartoe leidt. Ook een dakmoestuin behoort tot de vele mogelijkheden. Waar kiest u voor? Wij hebben een machinepark in eigen beheer, zodat we uw klus snel en nauwkeurig kunnen volbrengen.

Boomverzorging

U kunt uw boomverzorging in Doorn ook aan ons uitbesteden. Hierbij kunnen wij bomen kappen, snoeien of nieuwe bomen planten. Ook kunnen wij uw bomen verplaatsen. Wilt u uw bomen periodiek laten onderhouden door een specialist? Dan zorgen wij ervoor dat uw bomen het hele jaar door in orde zijn.

Zet ons hoveniersbedrijf nu in Doorn in

Ook onze hovenier in Doorn inzetten? Vele klanten gingen u voor en kozen ons voor tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud. Ook worden wij veel ingezet voor daktuinen, boomverzorging of sierbestrating. Bel nu naar 033-4632946. Of mail naar info@vanrijnsoeverbv.nl Ons hoveniersbedrijf is dan snel ter plaatse in Doorn.

van-rijnsoever
033 - 4632946
Afspraak maken

Contact Opnemen

Maak een afspraak of stel uw vraag?