Hoveniersbedrijf Driebergen

 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer
 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer

Ons hoveniersbedrijf klaart uw klus in Driebergen

Wilt u een professionele hovenier in Driebergen inzetten? Kies Van Rijnsoever BV! Wij zijn actief sinds 1967 en beschikken over een VCA certificering. Hiermee garanderen wij u kwaliteit, klantgerichtheid en veiligheid. En wist u al dat u onsĀ  flexibel kunt inschakelen? Wij zijn een breed gespecialiseerd hoveniersbedrijf. U kunt ons inzetten voor tuinontwerpen, een tuinrenovatie of tuinaanleg. Of wat dacht u van boomverzorging, daktuinen of sierbestrating? Wij bieden veel opties. Neem nu contact op met onze hovenier.

Tuinontwerp op maat

Wij vervaardigen meer dan 100 tuinontwerpen per jaar. Ook u kunnen wij een tuinontwerp op maat leveren. Eerst zullen we uw huis en tuin in Driebergen bekijken, waarna we van start gaan met het tuinontwerp. Bent u akkoord? Mooi! Dan begint onze hovenier met de vakkundige tuinaanleg van uw droomtuin.

Tuinontwerp

tuinontwerp

Tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud

Ook uw tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud in Driebergen zijn bij ons hoveniersbedrijf in de juiste handen. Wij leveren vakwerk op maat en houden hierbij altijd rekening met uw wensen. Bij uw tuinrenovatie zorgen wij voor een aantrekkelijke tuin. Ook voor het tuinonderhoud, of dit nu eenmalig of periodiek is, kunt u rekenen op onze hovenier.

sierbestrating

Tuin laten bestraten

Sierbestrating is voor onze hovenier dagelijkse kost. Bij ons hoveniersbedrijf heeft u een ruime keuze uit vele soorten, kleuren en maten tegels. Dit biedt veel mogelijkheden voor uw tuin. Nadat wij uw wensen hebben doorgenomen, zullen wij uw tuin professioneel bestraten volgens de geldende eisen.

Daktuinen

Met daktuinen zorgt u in Driebergen voor een levend stukje natuur op uw gebouw. Zo kunt u kiezen voor een dakmoestuin of uw daktuin naar een groendak leiden. En dit zijn slechts een paar van de vele mogelijkheden. Wij hebben een machinepark in eigen beheer, waardoor we het materieel in huis hebben om diverse daktuinen tot een prachtplaatje te maken.

Boomverzorging

U wilt een hovenier in Driebergen inschakelen voor uw boomverzorging? Ook dit is mogelijk. Naast bomen kappen, kunnen wij de bomen en struiken snoeien, waarbij we de dode takken zullen verwijderen. Zet u ons ook in voor het periodieke onderhoud van uw bomen? Dan zorgen wij ervoor dat uw tuin er het gehele jaar door prachtig bij zal staan.

Kies nu voor ons hoveniersbedrijf in Driebergen

Meteen onze hovenier in Driebergen voor uw opdracht inzetten? Wij voeren uw tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud professioneel uit. Ook voor uw daktuinen, boomverzorging of sierbestrating belt u naar 033-4632946. Of mail naar info@vanrijnsoeverbv.nl. Ons hoveniersbedrijf komt bij u in Driebergen waar vakwerk verzorgen.

van-rijnsoever
033 - 4632946
Afspraak maken

Contact Opnemen

Maak een afspraak of stel uw vraag?