Hoveniersbedrijf Eemnes

 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer
 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer

Professioneel hoveniersbedrijf in Eemnes voor uw klus

In Eemnes een hovenier inschakelen? Kies vandaag nog voor Van Rijnsoever BV. De reden? Wij beschikken over ruim 50 jaar ervaring, zijn in het bezit van een VCA certificaat en staan bekend als zeer flexibel. Zo kunt u ons telefonisch bereiken. Ideaal! Wij vinden klantgerichtheid, kwaliteit en veiligheid van groot belang. Ons hoveniersbedrijf is breed inzetbaar. Zo kunt u kiezen voor een tuinrenovatie, het leggen van sierbestrating of een complete tuinaanleg. Ook kunt u onze hovenier inschakelen voor boomverzorging, daktuinen of tuinontwerpen.

Onze tuinontwerpen

Onze tuinontwerpen zijn altijd uniek, en we maken er maar liefst ruim 100 per jaar. Wilt u ook een tuinontwerp laten maken? Dan gaat onze hovenier eerst bij uw woning en tuin in Eemnes langs, waarbij ook uw wensen worden besproken. Wij zullen vervolgens een tuinontwerp maken. Wanneer het ontwerp geheel aan uw wensen voldoet, wordt een begin gemaakt met de tuinaanleg.

Tuinontwerp

Hoveniersbedrijf-van-rijnsoever

Tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud

In Eemnes heeft u ook de keuze voor tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie. Hierbij leveren wij maatwerk, waarin we uw wensen meenemen. Wilt u geen nieuwe tuin, maar een tuinrenovatie? Dan verzorgt Van Rijnsoever dit ook graag voor u. U kunt er vervolgens nog voor kiezen om uw tuinonderhoud (periodiek of eenmalig) aan onze hovenier uit te besteden.

van-rijnsoever

Sierbestrating

Een tuin bestraten moet altijd professioneel gebeuren. Ook dit kan onze hovenier voor u doen, waarbij u kunt kiezen uit veel maten, kleuren en soorten stenen. Wanneer we uw wensen in kaart gebracht hebben, dan zal ons hoveniersbedrijf overgaan op het bestraten van uw tuin in Eemnes.

Daktuinen

Daktuinen zullen een saai, kaal dak omtoveren tot een echte sfeermaker. Van Rijnsoever gaat graag aan de slag met een daktuin bij u in Eemnes. Een dakmoestuin is een mooie optie, maar u kunt ook kiezen voor een overloop van uw tuin naar een groendak. Er is veel mogelijk. Wij hebben diverse daktuinen met succes weten te verwezenlijken. Met ons eigen machinepark, beschikken wij ook over al het materieel voor een prachtige tuin.

Bomen kappen

Uw bomen kappen wij in Eemnes binnen een mum van tijd. U kunt onze hovenier niet alleen voor bomen kappen inzetten, maar ook voor het snoeien van uw heggen en bomen. Ook nieuwe bomen kunnen wij aanplanten, of we kunnen de bomen in uw tuin verplaatsen. Maakt u ook de keuze voor ons periodieke onderhoud? Ons hoveniersbedrijf zorgt er dan voor dat uw bomen er prachtig uit blijven zien.

Hovenier in Eemnes inzetten? Neem contact op

Wilt u vandaag nog onze hovenier in Eemnes inzetten? Neem dan nu contact op. Wij gaan aan de slag met tuinaanleg, tuinrenovatie of sierbestrating. Ook wanneer u boomverzorging, daktuinen of tuinonderhoud wilt, belt u ons hoveniersbedrijf via 033-4632946. Of stuur een mail naar info@vanrijnsoeverbv.nl. De hovenier van Van Rijnsoever maakt van uw tuin in Eemnes een prachtplaatje!

hovenier-van-rijnsoever
033 - 4632946
Afspraak maken

Contact Opnemen

Maak een afspraak of stel uw vraag?