Hoveniersbedrijf Hilversum

 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer
 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer

Zet ons hoveniersbedrijf in Hilversum in

Zoekt u een ervaren hovenier in Hilversum voor uw opdracht? Neem dan nu contact op met Van Rijnsoever BV. Met ruim 50 jaar ervaring in huis en een VCA certificaat, waarborgen wij kwaliteit, veiligheid en klantgerichtheid. Wij zijn flexibel inzetbaar. Wilt u een uniek tuinontwerp, professionele tuinaanleg of volledige tuinrenovatie? Of wilt u uw tuin laten bestraten? Dan schakelt u Van Rijnsoever in. Ook voor uw boomverzorging bent u bij ons op de juiste plek. Wij vertellen u graag wat ons hoveniersbedrijf u in Hilversum te bieden heeft.

Unieke tuinontwerpen

Wij bieden unieke tuinontwerpen voor uw tuin in Hilversum. Uw tuinontwerp kunnen wij, na uw huis en tuin te hebben bekeken, snel maken. Hierbij komen al uw wensen aan bod. Bent u akkoord met het tuinontwerp dat we gemaakt hebben? Dan start ons hoveniersbedrijf al snel met de tuinaanleg.

Tuinontwerp

Hoveniersbedrijf-van-rijnsoever

Tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud

Wanneer u een tuinaanleg in Hilversum uit wilt laten voeren door een specialist, of wanneer u het tuinonderhoud aan een professional over wilt laten, staan wij voor u klaar. Wij leveren maatwerk, waarbij we goed kijken naar hoe uw huis en tuin ten opzichte van elkaar liggen. Ook uw tuinrenovatie kunnen wij uitvoeren. Na uw tuinaanleg of tuinrenovatie, kunnen wij bovendien nog uw tuinonderhoud (periodiek) verrichten.

van-rijnsoever-hovenier

Sierbestrating

Uw tuin in Hilversum laten bestraten? Dat is door onze hovenier zo gedaan. U heeft bij ons de keuze uit diverse soorten, maten en kleuren tegels. Of u nu beton, natuursteen of ander materiaal wilt gebruiken, wij gaan ermee aan de slag. Nadat we uw wensen hebben besproken, leggen wij uw sierbestrating vervolgens vakkundig aan.

Boomverzorging

Wilt u bomen laten kappen? Ook in boomverzorging zijn wij gespecialiseerd. Wij kunnen uw bomen kappen of uw struiken en bomen snoeien, waarbij dode takken verwijderd worden. Wilt u een boomverplaatsing of nieuwe bomen? Wederom een klus voor onze hovenier. Kies naast boomverzorging ook voor ons (periodieke) bomenonderhoud.

Daktuinen

Met daktuinen brengt u veel sfeer op uw dak. Het is een stukje levende natuur. Denk eens aan een daktuin die overloopt in een groendak of een dakmoestuin. Met een machinepark in eigen beheer, beschikken wij over alle materialen om uw opdracht in Hilversum nauwkeurig voltooien.

Zet nu ons hoveniersbedrijf in Hilversum in

Kiest u ook voor onze hovenier in Hilversum? Neem nu contact op voor uw tuinaanleg, boomverzorging, sierbestrating of een prachtige daktuin. Bel 033-4632946. Of mail naar info@vanrijnsoeverbv.nl. Ons hoveniersbedrijf levert u kwaliteit in Hilversum!

bedrijfstuinen
033 - 4632946
Afspraak maken

Contact Opnemen

Maak een afspraak of stel uw vraag?