Hoveniersbedrijf Hoevelaken

 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer
 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer

Uw tuin in Hoevelaken voor elkaar met ons hoveniersbedrijf

Breed inzetbare hovenier in Hoevelaken gezocht? Van Rijnsoever BV is uw hoveniersbedrijf! Niet alleen beschikken wij over meer dan 50 jaar ervaring, wij hebben ook een VCA certificaat op zak. Hiermee waarborgen wij kwaliteit, veiligheid en klantgerichtheid. U kunt ons flexibel inschakelen voor uw opdracht. Heeft u een tuinaanleg of tuinrenovatie op de planning? Wilt u een mooi tuinontwerp laten maken, sierbestrating laten leggen of weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van daktuinen? Maak een afspraak met ons hoveniersbedrijf vanuit Hoevelaken.

Excellent tuinontwerp

Wij maken ruim 100 tuinontwerpen per jaar. Wanneer u een tuinontwerp wilt laten maken, dan zullen wij eerst de staat van uw huis en tuin in Hoevelaken bekijken. Hierna beginnen wij met het tuinontwerp. Bij onze tuinontwerpen richten wij ons op uw wensen. Na uw uiteindelijke akkoord, beginnen wij met de aanleg van uw prachtige nieuwe tuin.

Tuinontwerp

tuinontwerp

Tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud

Wilt u ons in Hoevelaken inschakelen voor uw tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud? Dan creƫren wij een tuin op maat. Dit doen we door uw wensen voorafgaand uitvoerig te bespreken en uw huis en tuin te bekijken. Ook bij een tuinrenovatie kunnen wij veel voor u betekenen. Wilt u vervolgens nog (periodiek) tuinonderhoud, dan bent u bij ons hoveniersbedrijf ook op de juiste plek.

hoveniersbedrijf

Sierbestrating

U bent van plan uw tuin te laten bestraten? Het goede nieuws is dat u bij ons kunt kiezen uit diverse soorten, kleuren en maten tegels. In welke steensoort u maar wenst. Na het bespreken van uw wensen, zal onze hovenier uw tuin professioneel bestraten.

Daktuinen

Bent u ook helemaal weg van het concept van daktuinen, en zou u ook wel een tuin op uw dak willen? U brengt dan echt een stukje levende natuur naar uw woning. U kunt onder andere een dakmoestuin laten leggen of uw daktuin laten overlopen in een groendak. Met een machinepark in eigen beheer, is al het materiaal aanwezig voor een zorgvuldige uitvoering van uw klus in Hoevelaken.

Boomverzorging

Boomverzorging of bomen laten kappen? Ons hoveniersbedrijf klaart uw klus. Bij uw boomverzorging kunnen wij bomen en struiken snoeien, waarbij we ook de dode takken verwijderen. Als we bomen kappen kunnen we ook de stam uit de grond verwijderen. Zet onze hovenier bovendien in bij een boomverplaatsing of bij het planten van nieuwe bomen.

Direct onze hovenier in Hoevelaken inschakelen

U wilt meteen ons hoveniersbedrijf in Hoevelaken inzetten voor uw tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinrenovatie? Ook wanneer u onze hulp wilt inschakelen voor boomverzorging, sierbestrating of daktuinen kunt u contact met ons opnemen. Bel nu voor een afspraak of offerte 033-4632946. Of mail naar info@vanrijnsoeverbv.nl. Onze hovenier gaat met enthousiasme voor u aan de slag in Hoevelaken.

van-rijnsoever
033 - 4632946
Afspraak maken

Contact Opnemen

Maak een afspraak of stel uw vraag?