Hoveniersbedrijf Houten

 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer
 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer

Uw professionele hoveniersbedrijf in Houten

In Houten een hovenier gezocht? Bel dan nu Van Rijnsoever BV. Met onze ruim 50 jaar ervaring en VCA certificering, verrichten wij uw tuinwerkzaamheden op een professionele wijze. Kwaliteit, klantgerichtheid en veiligheid staan bij ons centraal. U kunt ons telefonisch bereiken en onze hovenier flexibel inschakelen. Wij zijn breed inzetbaar voor uw tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinontwerpen. Ook zijn we gespecialiseerd in sierbestrating, boomverzorging en daktuinen. Maak nu een afspraak met ons hoveniersbedrijf!

Mooie tuinontwerpen

Wilt u een compleet nieuw tuinontwerp laten maken? Jaarlijks verzorgen wij wel 100 tuinontwerpen. Wij zullen voorafgaand altijd uw huis en tuin in Houten bekijken, waarna wij het tuinontwerp zullen maken. Uiteraard nemen wij uw wensen mee in ons ontwerp. Na uw goedkeuring, starten we met de tuinaanleg.

Tuinontwerp

tuinontwerp-van-rijnsoever

Tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud

Onze hovenier kan u in Houten ook van dienst zijn bij het tuinonderhoud, de tuinrenovatie of een compleet nieuwe tuinaanleg. Dit doen wij altijd op maat, waarbij uw wensen voorop staan. Bij een tuinrenovatie, zorgen wij voor een zo goed als nieuwe tuin. Wilt u hierna ook door middel van tuinonderhoud uw tuin mooi houden? Dan is dit eenmalig of periodiek ook mogelijk.

sierbestrating

Sierbestrating

Uw tuin bestraten in Houten? Reken dan op waar vakwerk wanneer u Van Rijnsoever hiervoor inschakelt. Ons hoveniersbedrijf laat u kiezen uit diverse maten, kleuren en soorten stenen. Vraag onze hovenier naar de mogelijkheden. Wanneer u al uw wensen aan ons doorgegeven heeft, dan zullen wij uw sierbestrating zorgvuldig aanleggen.

Daktuinen

Daktuinen, die geven uw dak pas echt sfeer. Zo kunt u een dakmoestuin laten plaatsen of uw tuin laten overlopen in een groendak. Er zijn diverse opties. Het is ook goed om te weten dat wij een eigen machinepark hebben. Hierdoor hebben wij al het materiaal wat nodig is om een unieke daktuin te maken.

Bomen kappen

Het kan ook dat u voor uw tuin op zoek bent naar een specialist in boomverzorging, of dat u bomen wilt laten kappen in Houten. Ons hoveniersbedrijf kan uw bomen kappen, maar ook uw bomen en struiken een snoeibeurt geven. Bovendien kunt u ons inschakelen voor het verplaatsen van de bomen in uw tuin of het planten van nieuwe bomen. Vraag onze hovenier om meer informatie omtrent boomverzorging.

Schakel nu ons hoveniersbedrijf in Houten in

Onze hovenier heeft in Houten al veel klanten blij gemaakt. Wordt u de volgende? Neem dan meteen contact op voor uw tuinrenovatie, tuinonderhoud of sierbestrating. Ook voor uw tuinaanleg, boomverzorging en daktuinen neemt u contact op via 033-4632946. Of mail naar info@vanrijnsoeverbv.nl. Ons hoveniersbedrijf komt dan spoedig bij u aan de deur in Houten.

van-rijnsoever
033 - 4632946
Afspraak maken

Contact Opnemen

Maak een afspraak of stel uw vraag?