Hoveniersbedrijf Laren

 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer
 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer

Uw ervaren hoveniersbedrijf in Laren

Bent u op zoek naar een professionele hovenier die in Laren bij u aan de slag gaat? Dan is Van Rijnsoever BV de juiste keuze. Wij hebben al ruim 50 jaar ervaring als hovenier. We zijn in het bezit van een VCA certificaat. Hiermee kunnen wij u kwaliteit, veiligheid en klantgerichtheid garanderen. Ons hoveniersbedrijf is flexibel in te schakelen. Of dit nu voor een sierbestrating, tuinrenovatie of tuinaanleg is. Ook voor uw daktuinen, tuinontwerpen of boomverzorging kunt u een afspraak maken met onze breed gespecialiseerde hovenier.

Fraaie tuinontwerpen

Wij gaan aan de slag met het maken van tuinontwerpen, en maken er jaarlijks maar liefst ruim 100! Wilt u een unieke tuin laten ontwerpen door een specialist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u een tuinontwerp wilt laten maken, zal onze hovenier eerst uw woning en tuin in Laren bekijken. Uw wensen nemen wij door, waarna wij het tuinontwerp maken. Gaat u helemaal akkoord met het ontwerp? Mooi, dan beginnen wij namelijk met de professionele tuinaanleg.

Tuinontwerp

Hoveniersbedrijf

Tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud

In Laren zijn we inzetbaar voor een tuinaanleg, maar ook voor tuinrenovatie en tuinonderhoud. Hierbij leveren we altijd maatwerk, waarbij uw wensen centraal staan. Wilt u een tuinrenovatie uit laten voeren? Dan zorgen wij ervoor dat uw tuin er weer als nieuw uit komt te zien. Ook het tuinonderhoud kunnen wij eenmalig of op periodieke basis uitvoeren. Zo geniet u het hele jaar door van uw tuin.

van-rijnsoever

Daktuinen

Met daktuinen voorziet u uw dak in Laren van een geweldige uitstraling. U heeft de keuze uit een dakmoestuin, een overloop van uw tuin naar een groendak en nog veel andere mogelijkheden. Wij gaan regelmatig aan de slag met het maken van daktuinen, en zorgen altijd voor een mooi resultaat, helemaal naar wens van de klant. Dit komt mede doordat wij in ons eigen machinepark over al het materieel beschikken om daktuinen vakkundig te leggen.

Sierbestrating

Een tuin bestraten is een van de specialismen waarbij wij echt vakwerk kunnen leveren. U kunt bij ons hoveniersbedrijf kiezen uit veel soorten stenen in diverse maten en kleuren. Hebben wij uw wensen in kaart gebracht, dan zal onze hovenier uw tuin in Laren vakkundig bestraten.

Bomen kappen

Bent u op zoek naar een specialist in boomverzorging in Laren? De hovenier van Van Rijnsoever kan uw bomen kappen, bomen en heggen snoeien en nieuwe bomen planten. Ook kunnen we de bomen in uw tuin verplaatsen. Ons hoveniersbedrijf is ook inzetbaar voor het periodieke onderhoud, waardoor uw bomen lang gezond blijven.

Zet onze hovenier in Laren op uw opdracht

Al veel mensen in Laren hebben kennisgemaakt met ons hoveniersbedrijf. Wij verzorgen namelijk een vakkundige tuinaanleg, tuinrenovatie of sierbestrating in de regio. Wilt u juist boomverzorging of tuinonderhoud aan ons overlaten, of wilt u weten wat de mogelijkheden van daktuinen zijn? Bel ook dan 033-4632946. Of stuur een mail naar info@vanrijnsoeverbv.nl. Hoveniersbedrijf Van Rijnsoever zal uw droomtuin in Laren graag realiseren.

Hoveniersbedrijf
033 - 4632946
Afspraak maken

Contact Opnemen

Maak een afspraak of stel uw vraag?