Hoveniersbedrijf Leusden

 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer
 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer

Hovenier in Leusden aan de slag

Wilt u een hoveniersbedrijf in Leusden inzetten? Bel nu Van Rijnsoever BV! Wij staan graag voor u klaar, hebben ruim 50 jaar ervaring en een VCA certificaat. Dit staat voor veiligheid, klantgerichtheid en bovenal: kwaliteit. U kunt ons flexibel inschakelen voor uw tuinaanleg of tuinrenovatie, maar ook voor het maken van een tuinontwerp, daktuinen of sierbestrating. Wij vertellen u graag wat onze hovenier in Leusden voor u kan doen.

Excellent tuinontwerp

Wij maken ruim 100 unieke tuinontwerpen per jaar. Wanneer u een uniek tuinontwerp wilt, worden eerst de staat van uw tuin en uw huis in Leusden bekeken. Hierna wordt er gestart met een tuinontwerp. Bij onze tuinontwerpen staan de wensen van onze klanten altijd bovenaan. Wanneer u akkoord gaat met het tuinontwerp, begint de hovenier met een vakkundige tuinaanleg.

Tuinontwerp

tuinontwerp

Tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud

In Leusden zijn wij ook inzetbaar voor uw tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud. Het aanleggen van een tuin is altijd maatwerk, waarbij uw wensen vooraf uitgebreid worden besproken. Ook bij uw tuinrenovatie gaan we met een prachtig uniek ontwerp aan de slag. Wilt u ervoor zorgen dat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuin, en ook tuinonderhoud laten verrichten? Dan is onze hovenier de aangewezen persoon hiervoor, of dit nu periodiek of eenmalig is.

sierbestrating

Sierbestrating

U wilt uw tuin bestraten, maar weet niet hoe. Onze hovenier helpt u graag verder. U kunt kiezen uit veel kleuren, soorten en maten tegels. Er zijn eindeloze mogelijkheden in steensoorten. Nadat wij uw wensen hebben besproken, zullen wij uw tuin professioneel en zorgvuldig bestraten.

Daktuinen

Daktuinen geven uw dak een stuk levende natuur. Wat dacht u van een mooie overloop van uw daktuin naar een groendak? Of wilt u een dakmoestuin voor het verbouwen van groente? Wij bieden diverse mogelijkheden. Dit komt doordat wij een eigen machinepark hebben, met al het aanwezige materiaal om de mooiste daktuinen te creƫren.

Boomverzorging

Uw boomverzorging in Leusden uitbesteden of bomen laten kappen? Ook dat kan onze hovenier voor u doen. Wij kunnen niet alleen bomen kappen, waarbij we de stam verwijderen, maar ook de bomen en struiken snoeien. Hierbij halen we de dode takken weg. Ons hoveniersbedrijf kan u ook van dienst zijn bij een boomverplaatsing of het planten van nieuwe bomen.

Maak in Leusden een afspraak met onze hovenier

Wilt u ons allround hoveniersbedrijf in Leusden voor uw opdracht inschakelen? Heeft u een tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud voor ogen of wilt u sierbestrating, daktuinen of boomverzorging? Bel nu 033-4632946. Of mail naar info@vanrijnsoeverbv.nl. Onze hovenier zal uw opdracht in Leusden dan snel voltooien.

van-rijnsoever-bv
033 - 4632946
Afspraak maken

Contact Opnemen

Maak een afspraak of stel uw vraag?