Hoveniersbedrijf Maarn

 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer
 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer

Professioneel hoveniersbedrijf voor in Maarn

Heeft u de hulp van een ervaren hovenier in Maarn nodig? Dan zit u goed bij Van Rijnsoever BV. Met ruim 50 jaar ervaring en een VCA certificaat, staan wij garant voor veiligheid, kwaliteit en klantgerichtheid. We zijn flexibel inzetbaar en staan graag klaar voor uw opdracht. Ons hoveniersbedrijf heeft een brede specialisatie, waaronder tuinrenovatie, tuinaanleg en tuinontwerpen vallen. Ook kunnen wij uw sierbestrating leggen, daktuinen aanleggen en uw boomverzorging uitvoeren. Bel snel met onze hovenier.

Tuinontwerpen op maat maken

Met ruim 100 tuinontwerpen per jaar, hebben we de vereiste ervaring om ook uw tuinontwerp van een unieke tint voorzien. Wij nemen een blik op uw huis en tuin in Maarn, en zullen daarna van start gaan met uw tuinontwerp. Gaat u hiermee akkoord? Dan gaat onze hovenier voor u aan het werk met uw nieuwe tuin.

Tuinontwerp

hovenier

Tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud

Wij zijn er ook voor uw tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie in Maarn. Dit doen we altijd op maat, waarbij we oog hebben voor uw wensen. Gaan we over tot een tuinrenovatie, dan maken wij uw tuin weer als nieuw. Ook kunt u hierna kiezen voor eenmalig of periodiek tuinonderhoud, zodat u helemaal geen omkijken meer heeft naar uw tuin.

bomenverzorging

Boomverzorging

Ook uw boomverzorging in Maarn is bij ons in goede handen. Wij kunnen uw bomen kappen, bomen en struiken snoeien, maar ook nieuwe bomen planten of de bomen in uw tuin verplaatsen. Wist u dat u ons ook voor het periodieke onderhoud kunt inzetten? Zo blijven uw bomen het hele jaar door mooi.

Daktuinen

Daktuinen voorzien uw dak in Maarn van een stukje natuur. U kunt een dakmoestuin laten leggen of de daktuin naar een groendak laten overlopen. Er zijn talloze opties, waarover wij u graag informeren. Met een machinepark in eigen beheer, hebben wij al het materiaal voor de aanleg van daktuinen voorhanden. Zo is uw klus snel voor elkaar.

Tuin laten bestraten

Uw sierbestrating kan onze hovenier geheel uitvoeren. Ons hoveniersbedrijf biedt tegels in diverse kleuren, soorten en maten. Of u nu beton of natuursteen wilt, er zijn volop mogelijkheden. Na het doornemen van uw wensen, zullen wij uw tuin bestraten op een vakkundige manier.

Zet onze hovenier op uw opdracht in Maarn

Onze hovenier in Maarn inschakelen? Dan kunnen wij uw tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud vakkundig uitvoeren. Bel ook voor sierbestrating, boomverzorging of de aanleg van daktuinen naar 033-4632946. Of mail naar info@vanrijnsoeverbv.nl. Ons hoveniersbedrijf komt dan snel bij u langs in Maarn.

hovernier-van-rijnsoever
033 - 4632946
Afspraak maken

Contact Opnemen

Maak een afspraak of stel uw vraag?