Hoveniersbedrijf Maarsbergen

 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer
 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer

Uw flexibele hoveniersbedrijf in Maarsbergen

Bent u op zoek naar een ervaren hovenier in Maarsbergen? Van Rijnsoever BV is het aangewezen hoveniersbedrijf voor uw opdracht. Wij zijn sinds 1967 actief, wat betekent dat we ruim 50 jaar ervaring hebben. We zijn in het bezit van het VCA certificaat. Dit staat voor kwaliteit, klantgerichtheid en een veilige werkwijze. U kunt onze hovenier bellen en flexibel inzetten. We zijn breed inzetbaar, waardoor uw tuinaanleg, tuinontwerpen en tuinrenovatie bij ons in goede handen zijn. Ook kunt u bij ons terecht voor boomverzorging, sierbestrating en daktuinen. Bel nu ons hoveniersbedrijf!

Specialist in tuinontwerpen

Als hoveniersbedrijf maken wij jaarlijks ruim 100 tuinontwerpen. Ook u kunnen wij een uniek tuinontwerp garanderen. We nemen eerst een kijkje bij u thuis en in uw tuin in Maarsbergen, en we bespreken uw wensen. Hierna gaan we van start met het tuinontwerp. Na een akkoord van u, start de hovenier met de tuinaanleg.

Tuinontwerp

tuinontwerp

Tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud

Tuinrenovatie, tuinaanleg of tuinonderhoud in Maarsbergen? Ook dit is bij onze hovenier in goede handen. Wij leveren maatwerk, waarbij eerst uw wensen besproken worden. Wanneer u enkel een tuinrenovatie wenst, zorgen wij ervoor dat uw tuin er weer stralend uitziet. Hierna heeft u de optie om ons in te zetten voor uw tuinonderhoud, waarmee u profiteert van een fris ogende tuin gedurende het hele jaar.

van-rijnsoever

Sierbestrating

Van plan uw tuin te bestraten in Maarsbergen? Ons hoveniersbedrijf vervult uw opdracht professioneel en snel. Bij ons kunt u kiezen uit vele soorten, kleuren en maten stenen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor verschillende soorten natuursteen, of een vloer van beton. Zijn al uw wensen in kaart gebracht, dan zal onze hovenier uw tuin van sierbestrating voorzien.

Daktuinen

Daktuinen zorgen voor een aangename sfeer op uw dak. Denk eens aan een eigen dakmoestuin in Maarsbergen of een tuin die overloopt in een mooi groendak. Wij bieden talloze opties. Mede doordat we een machinepark in eigen beheer hebben, kunnen we aan de slag met vrijwel alle wensen voor daktuinen.

Boomverzorging

Wilt u bomen laten kappen? Soms is dit nodig in verband met schimmel. Ook dit kan onze hovenier op zich nemen. We zijn bovendien inzetbaar voor boomverzorging, waarbij wij uw bomen en struiken kunnen snoeien. Wilt u geen bomen kappen, maar bomen laten verplaatsen of nieuwe bomen aanplanten? Ook hierbij kan ons hoveniersbedrijf u helpen.

Schakel nu onze hovenier in Maarsbergen in

Maakt u in Maarsbergen net als vele anderen de keuze voor ons hoveniersbedrijf? Zet ons dan in voor uw boomverzorging, daktuinen of sierbestrating. Ook voor tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud belt u 033-4632946. Of mail naar info@vanrijnsoeverbv.nl Wij zijn dan spoedig ter plaatse in Maarsbergen.

vijveraanleg
033 - 4632946
Afspraak maken

Contact Opnemen

Maak een afspraak of stel uw vraag?