Hoveniersbedrijf Odijk

 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer
 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer

Het flexibel inzetbare hoveniersbedrijf in Odijk

Nu een hovenier in Odijk inzetten? Bel direct Van Rijnsoever BV. Wij hebben ruim 50 jaar ervaring in het maken en onderhouden van de mooiste tuinen. We zijn in bezit van een VCA certificaat. Hiermee kunt u rekenen op veiligheid, klantgerichtheid en kwaliteit. U kunt ons hoveniersbedrijf flexibel inschakelen. Heeft u een tuinrenovatie, tuinaanleg of het leggen van sierbestrating op de planning staan? Of bent u op zoek naar een specialist in tuinontwerpen, daktuinen of boomverzorging? Neem dan nu contact op met onze breed inzetbare hovenier.

Een uniek tuinontwerp

Een uniek tuinontwerp, dat garanderen wij u. Jaarlijks maken wij ruim 100 unieke tuinontwerpen. Wilt u ook een prachtig uniek ontwerp? Dan bekijkt onze hovenier eerst uw huis en tuin in Odijk. Uw wensen worden uitgebreid besproken, waarna het tuinontwerp gemaakt wordt. Eenmaal goedgekeurd door u, starten wij met een vakkundige tuinaanleg.

Tuinontwerp

van-rijnsoever

Tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud

Ook uw tuinonderhoud, tuinaanleg en tuinrenovatie in Odijk kunnen wij verzorgen. Dit is altijd maatwerk, met oog voor uw wensen. Wanneer we aan de slag gaan met een tuinrenovatie, zorgen wij ervoor dat uw tuin er weer als nieuw uit komt te zien. Ook kunnen wij uw tuinonderhoud verzorgen. Dit kan eenmalig of periodiek, waardoor uw tuin langdurig mooi blijft.

sierbestrating

Sierbestrating

Uw tuin bestraten is zo gebeurd door onze hovenier. Wij bieden enkel vakwerk. Wist u dat u bij ons kunt kiezen uit veel verschillende soorten stenen in diverse kleuren en maten? Wanneer wij uw wensen duidelijk hebben, gaan we aan de slag met het professioneel leggen van de sierbestrating in Odijk.

Daktuinen

Daktuinen zijn de ideale manier om uw dak in Odijk een mooie uitstraling te geven. Zo kunt u een dakmoestuin laten leggen of uw tuin naar een groendak laten overlopen. De opties zijn eindeloos. Al diverse daktuinen hebben wij met succes mogen leggen. Met een eigen machinepark, beschikken wij altijd over al het materieel dat nodig is om de klus vakkundig te voltooien.

Bomen kappen

Uw boomverzorging in Odijk aan een professional overlaten? Wij kunnen bomen kappen, verplaatsen of snoeien. Ook nieuwe bomen aanplanten is mogelijk. U kunt onze hovenier tevens inzetten voor het periodieke onderhoud. Zo blijven uw bomen gezond.

Zet onze hovenier in uw tuin in Odijk in

Ons hoveniersbedrijf heeft in Odijk al veel mensen voorzien van hun ideale tuin. Wilt u ook onze hovenier uitnodigen voor uw tuinonderhoud, sierbestrating of tuinrenovatie? Wilt u door Van Rijnsoever een tuinaanleg of daktuin laten plaatsen of sierbestrating laten leggen? Bel dan nu 033-4632946. Of stuur een mail naar info@vanrijnsoeverbv.nl Ons hoveniersbedrijf realiseert dan ook uw droomtuin in Odijk.

hovernier-van-rijnsoever
033 - 4632946
Afspraak maken

Contact Opnemen

Maak een afspraak of stel uw vraag?