Hoveniersbedrijf Soest

 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer
 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer

Hoveniersbedrijf voor uw klus in Soest

Wilt u een hovenier in Soest inzetten? Van Rijnsoever BV is uw ervaren professional. Met maar liefst meer dan 50 jaar ervaring en een VCA certificaat, leveren wij kwaliteit. Wij werken veilig en stellen u als klant centraal. Wij staan graag voor u klaar en daarmee flexibel inzetbaar. Wilt u een prachtig tuinontwerp, een professionele tuinaanleg of uw tuin er weer als nieuw uit laten zien met een tuinrenovatie? Heeft u behoefte aan sierbestrating of boomverzorging? Dan staat ons hoveniersbedrijf in Soest graag voor u klaar.

Uw unieke tuinontwerp

Van Rijnsoever BV gaat aan de slag met het maken van unieke tuinontwerpen. Na uw huis en tuin in Soest te hebben bekeken, stellen wij een prachtig tuinontwerp samen.Uw wensen staan altijd centraal. Bent u eenmaal akkoord met het tuinontwerp, dan begint onze hovenier met de aanleg van uw nieuwe tuin. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Tuinontwerp

hovernier

Tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud

Voor een nieuwe tuinaanleg of tuinonderhoud in Soest staat onze hovenier voor u klaar. Wij kijken goed naar de huidige staat van uw tuin en huis, waarop wij maatwerk leveren. Dit geldt bovendien ook voor een tuinrenovatie. Wilt u, nadat we een nieuwe tuin voor u gerealiseerd hebben, of uw tuin gerenoveerd hebben, ook (periodiek) tuinonderhoud door ons laten verrichten? Ook dat is mogelijk.

sierbestrating

Boomverzorging

Het kan voorkomen dat u bomen in uw tuin wilt laten kappen. Ook dan bent u aan het juiste adres, want wij zijn tevens gespecialiseerd in boomverzorging. Zo kunnen wij uw struiken en bomen snoeien, en natuurlijk ook uw bomen kappen. Ook wanneer u een specialist wilt inschakelen voor een boomverplaatsing of nieuwe bomen wilt laten planten, is onze hovenier de aangewezen vakman. Zet ons ook in voor het periodieke onderhoud voor een blijvend resultaat.

Sierbestrating

Bent u van plan om uw tuin bestraten in Soest? Bij ons hoveniersbedrijf kunt u kiezen uit veel soorten, kleuren en maten tegels. Van beton tot natuursteen. Allereerst bespreken wij uw wensen, waarna onze hovenier aan de slag gaat met uw sierbestrating.

Daktuinen

Daktuinen creƫren een aangename sfeer. U brengt hiermee een levend stuk natuur op uw dak. Wat dacht u bijvoorbeeld van een dakmoestuin? Of een daktuin die in een groendak overloopt? Wij hebben een machinepark die we zelf beheren, wat betekent dat we al het materiaal voorhanden hebben om uw klus in Soest succesvol te voltooien.

Maak vanuit Soest een afspraak met onze hovenier

Meteen ons hoveniersbedrijf in Soest inzetten? Neem contact op voor uw tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud. Ook wanneer u daktuinen, sierbestrating of boomverzorging wenst, belt u naar 033-4632946. Of stuur een mail naar info@vanrijnsoeverbv.nl. Ons hoveniersbedrijf komt dan snel bij u in Soest voor uw klus.

hovenier
033 - 4632946
Afspraak maken

Contact Opnemen

Maak een afspraak of stel uw vraag?