Hoveniersbedrijf Utrecht

 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer
 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer

Kies in Utrecht voor ons ervaren hoveniersbedrijf

Zoekt u in Utrecht naar een professionele hovenier? Kies dan voor Van Rijnsoever BV. Wij beschikken over ruim 50 jaar ervaring. Ook is ons hoveniersbedrijf VCA gecertificeerd. Dit houdt in dat wij kwalitatief en veilig te werk gaan, waarbij de klant centraal staat. Wij zijn flexibel inzetbaar en goed bereikbaar. U kunt onze hovenier inzetten voor uw tuinontwerp en tuinaanleg, maar ook wanneer u een tuinrenovatie uit wilt laten voeren. Wilt u bomen laten kappen of sierbestrating? Dan kunnen wij u ook van dienst zijn. Bel nu ons hoveniersbedrijf vanuit Utrecht.

Tuinontwerp

Met onze tuinontwerpen, kunnen wij uw droomtuin in Utrecht snel samenstellen. Onze professionals bekijken uw huis en tuin, en gaan met u in gesprek over uw wensen. Aan de hand hiervan wordt het tuinontwerp gemaakt. Bent u akkoord met het ontwerp? Dan starten wij met de tuinaanleg.

Tuinontwerp

tuinontwerp

Tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie

Wilt u hulp in Utrecht bij uw tuinaanleg, het tuinonderhoud of uw tuinrenovatie? Dan zijn wij u graag van dienst. Wij leveren altijd maatwerk en nemen voorafgaand uw wensen door. We bekijken de huidige staat van uw huis en tuin, waarna een tuinontwerp wordt gemaakt. Wanneer u een tuinrenovatie in gedachten heeft, geven we uw tuin weer een frisse uitstraling. Ook voor uw tuinonderhoud kunt u onze hovenier eenmalig of periodiek inschakelen.

sierbestrating

Bomen kappen

Ook voor uw boomverzorging in Utrecht zijn wij u graag van dienst. Bomen kappen behoort tot onze expertise. Ook snoeien wij bomen en struiken en verwijderen we dode takken. Wanneer u nieuwe bomen wilt laten planten of bomen die al in uw tuin staan wilt verplaatsen, kunnen wij dit uitvoeren. Voor uw boomverzorging heeft u de keuze uit eenmalig- of periodiek onderhoud.

Tuin laten bestraten

Wilt u sierbestrating in Utrecht laten plaatsen? Dan kan ons hoveniersbedrijf een gedeelte van uw tuin bestraten of de hele tuin onder handen nemen. Wij bieden diverse soorten, maten en kleuren tegels aan. Uw sierbestrating wordt vervolgens vakkundig aangelegd.

Daktuinen

Met daktuinen haalt u een levend stukje natuur naar uw dak in Utrecht. Zo kan onze hovenier een dakmoestuin voor u aanleggen of ervoor zorgen dat uw tuin in een groendak overloopt. Omdat wij een machinepark in eigen beheer hebben, is al het materieel voorhanden om uw klus uit te voeren.

Schakel onze hovenier in Utrecht in

Wilt u ons hoveniersbedrijf in Utrecht inzetten voor uw sierbestrating of de aanleg van daktuinen? Wilt u een tuinontwerp laten maken, een tuinrenovatie uit te laten voeren of moet er tuinonderhoud uitgevoerd worden? Maak dan nu een afspraak. Bel 033-4632946 of mail naar info@vanrijnsoeverbv.nl. Ons hoveniersbedrijf is dan snel ter plaatse in Utrecht.

boomverzorging
033 - 4632946
Afspraak maken

Contact Opnemen

Maak een afspraak of stel uw vraag?