Hoveniersbedrijf Woudenberg

 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer
 • Sinds 1967
 • Flexibel en klantgericht familiebedrijf
 • Vakmanschap
 • VCA gecertificeerd
 • 100 tuinontwerpen per jaar
 • Machinepark in eigen beheer

Hoveniersbedrijf voor uw opdracht in Woudenberg

Heeft u een hovenier in Woudenberg nodig voor uw klus? Dan kiest u uiteraard voor Van Rijnsoever BV. Ons hoveniersbedrijf heeft ruim 50 jaar ervaring, en we zijn in het bezit van een VCA certificaat. Hierdoor kunnen wij u veiligheid, kwaliteit en klantgerichtheid garanderen. Onze hovenier kunt u flexibel inschakelen. Omdat we breed gespecialiseerd zijn, kunnen we uw tuinontwerpen, tuinaanleg en tuinrenovatie verzorgen. Ook kunt u kiezen voor de aanleg van daktuinen, boomverzorging en sierbestrating. Meer informatie? Bel met onze hovenier.

Een prachtig tuinontwerp

Ons hoveniersbedrijf vervaardigd ruim 100 tuinontwerpen per jaar, waardoor wij ook u een uniek tuinontwerp kunnen garanderen. Wij bekijken in Woudenberg eerst uw huis en tuin, waarna wij van start gaan met het tuinontwerp. Bent u akkoord, dan gaat onze hovenier uw tuinaanleg vakkundig verzorgen.

Tuinontwerp

vijveraanleg

Tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud

Uw tuinrenovatie, tuinonderhoud en tuinaanleg in Woudenberg zijn bij ons in goede handen. Wij leveren altijd maatwerk. We zullen, voor we aan de slag gaan met enige werkzaamheden, eerst uw wensen bespreken. Kiest u voor een tuinrenovatie, dan zorgen wij voor een fris ogende tuin. U kunt ons vervolgens nog inzetten voor uw tuinonderhoud, waardoor uw tuin er het hele jaar piekfijn uitziet.

hoveniersbedrijf

Sierbestrating

U wilt uw tuin in Woudenberg bestraten? Onze hovenier kan deze opdracht professioneel aanpakken. U kunt bij ons hoveniersbedrijf tevens kiezen uit diverse kleuren, soorten en maten stenen. Wat dacht u van prachtig natuursteen of strak beton? Na het bespreken van uw wensen, zullen wij uw tuin vakkundig van sierbestrating voorzien.

Daktuinen

Met daktuinen brengt u een gezellige sfeer naar uw dak in Woudenberg. Dit kan door middel van een dakmoestuin of door uw tuin te laten overlopen naar een groendak. De mogelijkheden zijn eindeloos. Omdat we een machinepark in eigen beheer hebben, hebben we altijd de juiste apparatuur voor het maken van de mooiste daktuinen tot onze beschikking.

Boomverzorging

Wilt u bomen in uw tuin laten kappen? Dan kan onze hovenier ook de boomverzorging op zich nemen. Wij kunnen uw bomen kappen, maar ook bomen en struiken snoeien. Ook wanneer u bomen wilt verplaatsen of nieuwe bomen wilt planten, is ons hoveniersbedrijf u graag van dienst. Laat uw bomen ook periodiek onderhouden, zodat zij hun mooie uitstraling blijven behouden.

Neem contact op vanuit Woudenberg

Kiest u net als veel anderen in Woudenberg ook voor ons hoveniersbedrijf? Zet ons dan meteen in voor uw tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinrenovatie. Ook voor sierbestrating, daktuinen of boomverzorging belt u naar 033-4632946. Of mail naar info@vanrijnsoeverbv.nl. Onze hovenier komt dan snel vakwerk leveren in Woudenberg.

hovenier-van-rijnsoever
033 - 4632946
Afspraak maken

Contact Opnemen

Maak een afspraak of stel uw vraag?